Organiseer een effectieve training programma via Cloud Solutions

Corporate huizen en bedrijven organiseren regelmatig trainingen voor zijn sales team, zodat zij hun vaardigheden en verkoop strategieën kunnen verbeteren. Het is waarschijnlijk om hen te helpen de hoogte blijven van de veranderende trends van de sterk concurrerende markt . Het is waar dat in een volatiele markt, de keuze van de consument blijft veranderen en ondernemers moeten dienovereenkomstig opfleuren hun verkoopproces en prestaties. Vandaar, corporate trainingen en workshops worden georganiseerd om het sales team te trainen, zodat ze betere resultaten kunnen leveren op de lange termijn.

Uitdagingen in Trainingsprogramma’s

Als opleidingscoördinator, uw voornaamste zorg is om de goede end-to-end beheer van uw lessen en workshops te waarborgen. Bedrijfsgerichte trainingen hebben meestal terugkerende trainingsschema’s op meerdere locaties en zelfs in verschillende tijdzones. Bovendien kan de planning van de inhoud van de cursus, het aanbieden van certificeringen op de voltooiing ervan worden veeleisend. Ten slotte zijn er de drukte van het on-site management van de klasse. Om weg met al die ruzies doen, hebben Cloud-based training oplossingen in beeld komen.

Voordelen van het regelen van een virtuele klas met Cloud Solutions

Veel een keer, bedrijven organiseren virtuele klassen, populair als e-klassen, om de drukte van on-site management te elimineren. In dit proces, cursus en training worden geleverd aan de studenten via digitale media ,. De deelnemers kunnen er toegang toe vanaf een externe locatie als ze een pc-ondersteuning met internetverbinding. Het proces wint terrein in de afgelopen jaren, in het bijzonder als het gaat om meer mensen uit verschillende tijdzones te schakelen. Het verhoogt ook de flexibiliteit in de uitvoering van het trainingsprogramma.

Cloud-based Enterprise Training Management Software: hoe het kan helpen?

Naast het organiseren van een online-klasse, de cloud-oplossingen ook helpen bij het beheer van zowel offsite en onsite klassen ook. Toegang tot de Enterprise Training Management software, kunt u beheren en coördineren van de klas naadloos in een mum van tijd. Hoewel het elimineert 60% van uw back-office workload, maximaliseert ook de aanwezigheid en verhoogt uw ROI in een snelle schaal. Laten we eens kijken hieronder hoe competitief enterprise opleiding management software, individuelle software entwicklung helpt bij het effectief beheren van uw trainingen.

1. Het helpt u een op maat gesneden event registratie pagina aan te maken in een paar minuten, waar de deelnemers zich kunnen aanmelden 24×7, ongeacht waar ze zijn. Organisatoren kunnen de Web pagina Registratie pas met logo’s en banners om een merkidentiteit te creëren.

2. De software helpt u Course Catalog of individuele inschrijfformulieren die gemakkelijk kan worden gekoppeld aan uw corporate website voor bij-a-blik bekijkt.

3. Automatisch elk inschrijfformulier met registratienummer vragenlijst die nodig zijn voor die training te configureren.

4. Aanbod online agenda om gemakkelijk de lesroosters als je inlogt. Deelnemers kunnen ook direct door een „Registreer nu“ knop registreren rechts van de optie agenda.

5. Instant bekijken van de komende trainingen programma’s uit de catalogus Dashboard is ingeschakeld.

6. Maak onbeperkt aantal aanpassen templates voor naamplaatjes, certificaten, Adresstickers, en ga zo maar door.

7. Maak Certificaat sjablonen en automatisch e-mail deze naar de desbetreffende studenten door een enkele klik.

8. Genereer automatische berichten over het succes van uw onderneming trainingen.

Het creëren van een online inschrijving en betaling pagina voor de aanwezigen zou helpen om opkomst en ROI te verhogen.Als einer der besten Cloud Dienste, hat Gateway-TehnoLabs GmbH verschiedene Unternehmen und Branchen durch das Angebot von Cloud-Beratung, Migration und Management-Dienstleistungen geholfen.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s